DEN TRADITIONELLE fest​

Fest PÅ Holmgaard

Festlokaler og selskabslokaler tæt på Aarhus Risskov - Det Franske Hjørne

Festlokaler med inden- og udendørsarrangementer i skønne omgivelser tæt på Aarhus Midtby

Gør din næste fest til noget helt specielt og hold den hos Det Franske Hjørne. Her sørger chefkok Bruno Lecanu for god stemning og gastronomiske oplevelser. Hans hyggelige lokaler kan bookes til alle slags fester – lige fra den store sommerfest, hvor Bruno står for det hele, til den mere uformelle kokkeskole, hvor I og jeres gæster laver maden sammen.  Hver fest er speciel, og derfor sørger Bruno for at tage en indgående snak med jer før festen, så I sammen kan planlægge alle detaljer og sammensætte menuen, så jeres fest bliver skræddersyet efter jeres ønsker, hvad enten I drømmer om lækker buffet, grillparty eller caféstemning

Så hold din næste fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefest, sommerfest, grillfest eller reception i smukke omgivelser tæt på Aarhus ved Skødstrup, og book hos os. Vi har plads fra 35 til 85 gæster i vores hyggelige festlokaler.
Kontakt os allerede nu, hvis du vil høre mere om, hvordan Bruno kan gøre din fest helt speciel.
Se eksempler på fester nedenfor, og læs mere om chefkok Bruno Lecanu
den traditionelle
Menu med 5 serveringer
Velkomstdrinks m. lækre snacks
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Madeleine med urter

Forret 1
Sauterede kæmperejer og fisk med grøntsagerne.
Muslingesuppe citronnée
Landbrød

Forret 2
Panerede andeconfit med salat
Landbrød

Hovedret med buffet stemning
Stegt Kalveinderlår og lammekølle med timian
Krondyrkølle langstidsstegt med svampesauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækre salat og pesto Landbrød

Desserter
Creme brûlée
Småkager med frugt
Is variation
Stempelkaffe

Medbring egne drikkevarer
Fra 35 til 80 personer
599 kr. pr. kuvert
chefkokken
Bruno Lecanu

Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup. 

Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.  

Afspil video
"Hej Bruno. Vi havde alle en super dag. Du er helt fantastisk og vi vil alle anbefale dig til andre. -Pia Rasmussen, AARHUS TECH"
Close
Close