Julefrokost menuer 2024

Menu til 209 kr. ved min 6 pers
Julefrokost med 2 serveringer
Lækre velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med mandarin
Quiche Lorraine med bacon
Paneret andeconfit med gurkemeje

Hovedret:
Andebryst med appelsinsauce
Kalveinderlår champignonsauce
boeuf bourguignon
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Pain campagne
Den sociale menu til 199 kr. ved min 6 pers.
Julefrokost. Små hapsere a la francaise
FÅR DU GÆSTER I NOVEMBER/DECEMBER?⭐🎄 Slip for julestressen og prøv vores nye, lækre ’Hapsere a la française’-menu. Det er Social Dining i hjemlige rammer. En anderledes, men festlig måde at være sammen på – og et sikkert hit til en uformel og hyggelig aften 🍷 🍴 ’Hapsere a la française’ består af et varieret udvalg af en masse lækre salte og søde småretter – selvfølgelig nok til at alle bliver mætte:

Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med appelsin
Pomme dauphine med saucisson
Laks a la provencale
Quiche lorraine
Paneret andeconfit med gurkemeje

Pain gourmand:
Boeuf bourguignon
Kylling med citronsauce
Gris med ferskensauce
Sauterede grøntsager

Tartelette au citron
Tartelette med hvid chokoladeganache, lime og bær. Mousse au chocololat
Créme brulée
Menu til 269 kr. ved min 6 pers.
Julefrokost med 3 serveringer
Lækre velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med mandarin
Quiche lorraine med bacon
Paneret andeconfit med gurkemeje

Hovedret:
Andebryst med appelsinsauce
Kalveinderlår med champignon sauce
Boeuf bourguignon
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Pain campagne

Desserter:
Tartelette au citron
Tartelette med hvid chokoladeganache, lime og bær. Mousse au chocololat
Créme brulée
Menu til 319 kr. ved min 6 pers.
Julefrokost med 4 serveringer
Lækre velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med mandarin
Quiche lorraine med bacon
Paneret andeconfit med gurkemeje

Forret:
Sauterede kæmperejer og laks med grøntsager
Bisque med citronconfit

Hovedret:
Andebryst med appelsinsauce
Kalveinderlår med champignon sauce
Boeuf bourguignon
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Pain campagne

Desserter:
Tartelette au citron
Tartelette med hvid chokoladeganache, lime og bær. Mousse au chocololat
Créme brulée
Close
Close