
Menu til 199 kr. ved min 6 pers.
Julefrokost med 2 serveringer
Lækre velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med mandarin
Madeleine med urter
Paneret andeconfit med gurkemeje
Hovedret:
Andebryst, kalveinderlår og langtidsstegt oksetykkam med appelsinsauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Pain campagne
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med mandarin
Madeleine med urter
Paneret andeconfit med gurkemeje
Hovedret:
Andebryst, kalveinderlår og langtidsstegt oksetykkam med appelsinsauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Pain campagne

Den sociale menu til 199 kr. ved min 12 pers.
Små hapsere a la francaise
FÅR DU GÆSTER I DECEMBER?
Slip for julestressen og prøv vores nye, lækre ’Hapsere a la française’-menu. Det er Social Dining i hjemlige rammer. En anderledes, men festlig måde at være sammen på – og et sikkert hit til en uformel og hyggelig aften
’Hapsere a la française’ består af et varieret udvalg af en masse lækre salte og søde småretter – selvfølgelig nok til at alle bliver mætte:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med appelsin
Madeleine med urter
Laks a la provencale
Paneret andeconfit med gurkemeje
Pain gourmand:
Oksekød med rødvinssauce
Kylling med krydderier
Pølse med dijonsauce
Sauterede grøntsager
Madeleine med appelsin og citron
Madeleine med saltkaramel
Madeleine med chokoladeganache
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med appelsin
Madeleine med urter
Laks a la provencale
Paneret andeconfit med gurkemeje
Pain gourmand:
Oksekød med rødvinssauce
Kylling med krydderier
Pølse med dijonsauce
Sauterede grøntsager
Madeleine med appelsin og citron
Madeleine med saltkaramel
Madeleine med chokoladeganache

menu til 319 kr. ved min 6 pers.
Julefrokost med 4 serveringer
Lækre velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med mandarin
Madeleine med urter
Paneret andeconfit med gurkemeje
Forret:
Sauterede kæmperejer og laks med grøntsager
Bisque med citronconfit
Hovedret:
Andebryst, kalveinderlår og langtidsstegt oksetykkam med appelsinsauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Pain campagne
Desserter:
Creme brûlée med kanel
Biscuit med citronmousse
Biscuit med bærmousse
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med mandarin
Madeleine med urter
Paneret andeconfit med gurkemeje
Forret:
Sauterede kæmperejer og laks med grøntsager
Bisque med citronconfit
Hovedret:
Andebryst, kalveinderlår og langtidsstegt oksetykkam med appelsinsauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Pain campagne
Desserter:
Creme brûlée med kanel
Biscuit med citronmousse
Biscuit med bærmousse