
Hapsere a la francaise
Kold og lun servering:
Pommes dauphine med aïoli
Pomme dauphine med saucisson
Saltmandler med appelsin
Quiche med bacon, blåskimmelost og valnødder
Paneret andeconfit med gurkemeje
Laks a la provencale
Varme pain gourmand:
Boeuf bourguignon
Kylling med krydderier
Braiseret gris med ferskensauce
Sauterede grøntsager
Tartelette au citron
Tartelette med hvid chokoladeganache, lime og bær.
Mousse au chocololat
Créme caramel med æble, bær og sprødt

Hapsere a la francaise
Lun servering:
Pommes dauphine med aïoli
Pomme dauphine med saucisson
Saltmandler med appelsin
Quiche Lorraine med bacon
Paneret andeconfit med gurkemeje
Laks a la provencale
Varme pain gourmand:
Boeuf bourguignon
Kylling med krydderier
Braiseret gris med ferskensauce
Sauterede grøntsager



Nem menu …..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.


Nem menu …..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.