Menu de la ferme 2025

Nemt, lækkert og lige til at varme op

La Ferme-menu til hygge og fest

Vores Menu de la Ferme er ideel, når du får gæster til middag eller bare vil gøre det hele lidt ekstra lækkert. Med La Ferme har vi taget udgangspunkt i vores bestseller, nemlig Brunos Boeuf Bourguignon, der består af pulled oksekød, som har hygget sig natten over i ovnen, hvor den har ligget og simret i en lækker rødvinssauce. De salte snacks, der kan bruges som velkomst, er med to forskellige vol au vents, dadler med bacon/bearnaise og indbagt tun med butterdej. Og så er det muligt at tilvælge en fransk æbletærte med bærcréme som dessert.
Maden skal opvarmes i ovnen inden servering, og så er den ellers bare lige til at sætte på bordet.
Menuen fås med 2 eller 3 serveringer.  
Bon appetit.

2 serveringer

1. SERVERING TIL VELKOMST:
Vol au vent med lufttørret skinke
Vol au vent med brieost
Saltmandler med krydderier
Dadler a la bacon et bearnaise
Indbagt tun med butterdej og birkes
Aioli

2. SERVERING/HOVEDRET:
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Petite kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat med pestodressing

OBS: Det udleverede serveringsservice skal afleveres tilbage i rengjort stand

min. 6 personer 209,-

3 serveringer

1. SERVERING TIL VELKOMST:
Vol au vent med lufttørret skinke
Vol au vent med brieost
Saltmandler med krydderier
Dadler a la bacon et bearnaise
Indbagt tun med butterdej og birkes
Aioli

2. SERVERING/HOVEDRET:
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Petite kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto

3. SERVERING/DESSERT:
Tarte aux pommes Normande med bærcréme

OBS: Det udleverede serveringsservice skal afleveres tilbage i rengjort stand

min. 6 personer 239,-
Close
Close