Nytårsmenu 2023

Nytårsmenu fra Det Franske Hjørne
Menu med 2 serveringer 199 kr.
Er inkl. alle små retter
Bestilling senest den 28/12

Lækre snacks til velkomst og nytårstale
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Madeleine med torsk og anis

Hovedret
Stegt Kalveinderlår
Langtidsstegt krondyrkølle med svampesauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Hjemmebagt pain campagne

Vi laver også en menu uden mælkeprodukter eller gluten
Afhentning skal foretages d. 31/12 fra 12 til 14.00 i Skødstrup eller Knebel




Nytårsmenu fra Det Franske Hjørne
Menu med 4 serveringer 319 kr.
Er inkl. alle små retter
Bestilling senest den 28/12

Lækre snacks til velkomst og nytårstale
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Madeleine med torsk og anis

Forret
Sauterede kæmperejer og fisk med grøntsager.
Marineret torsk med citron og timian
Fiskesuppe
Hjemmebagt pain campagne

Hovedret
Stegt kalveinderlår
Langtidsstegt krondyrkølle med svampesauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Hjemmebagt pain campagne

Desserter:
Moelleux hvid chokoladeganache og lime
Moelleux salt caramel ganache
Moelleux af bær

Vi laver også en menu uden mælkeprodukter eller gluten

Afhentning skal foretages d.31/12 fra 12.00 til 14.00 i Skødstrup eller Knebel.
chefkokken
Bruno Lecanu

Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup. 

Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.  

Afspil video
"Hej Bruno. Vi havde alle en super dag. Du er helt fantastisk og vi vil alle anbefale dig til andre. -Pia Rasmussen, AARHUS TECH"
Close
Close