Perfekt til sommerfesten eller den uformelle, hyggelige sammenkomst
Det er ingen hemmelighed, at vi franskmænd elsker god mad. Vi elsker god vin. Og vi elsker at snakke. Meget. Når man i Frankrig mødes over et glas vin og spiser nogle lækre, små anretninger, imens snakken (og tiden) går, kaldes det for apéritif dinatoire. På Det Franske Hjørne kalder vi det ’Hapsere a la française’. Det er vores bud på en festmenu, der med sit varierede udvalg af en masse lækre salte og søde småretter lægger op til en hyggelig og uformel komsammen i hjemlige omgivelser. Ultranemt at varme op og lige til at stille på bordet. Prøv det

179 kr. ved min 6 pers.
Lækre salte velkomstsnacks bestående af:
Pommes dauphine med aïoli
Pommes dauphine med saucisson
Saltmandler med appelsin
Quiche med bacon, blåskimmelost og valnødder
Dadler a la bacon et bearnaise
Butterdejsbagt tun
Varme pain gourmand:
Boeuf bourguignon
Kylling med citronsauce
Braiseret gris med sennepsauce
Sauterede grøntsager
OBS: Serveringerne skal opvarmes cirka 10 minutter i ovnen v/220 grader.
Det udleverede service afleveres tilbage i rengjort stand
Hapsere a la francaise - med velkomstsnacks
Lækre salte velkomstsnacks bestående af:
Pommes dauphine med aïoli
Pommes dauphine med saucisson
Saltmandler med appelsin
Quiche med bacon, blåskimmelost og valnødder
Dadler a la bacon et bearnaise
Butterdejsbagt tun
Varme pain gourmand:
Boeuf bourguignon
Kylling med citronsauce
Braiseret gris med sennepsauce
Sauterede grøntsager
OBS: Serveringerne skal opvarmes cirka 10 minutter i ovnen v/220 grader.
Det udleverede service afleveres tilbage i rengjort stand

209 kr. ved min 6 pers.
Lækre salte velkomstsnacks bestående af:
Pommes dauphine med aïoli
Pommes dauphine med saucisson
Saltmandler med appelsin
Quiche med bacon, blåskimmelost og valnødder
Dadler a la bacon et bearnaise
Butterdejsbagt tun
Varme pain gourmand:
Boeuf bourguignon
Kylling med citronsauce
Braiseret gris med sennepssauce
Sauterede grøntsager
Små, søde desserter:
Tartelette au citron
Tartelette med hvid chokoladeganache, lime og bær.
Tartelette au chocolat et kaffe
Créme caramel med æble og tørrede bær
OBS: De to første serveringer skal opvarmes i ovnen i cirka 10 minutter v/220 grader.
Det udleverede service afleveres tilbage i rengjort stand
Hapsere a la francaise - med snacks og dessert
Lækre salte velkomstsnacks bestående af:
Pommes dauphine med aïoli
Pommes dauphine med saucisson
Saltmandler med appelsin
Quiche med bacon, blåskimmelost og valnødder
Dadler a la bacon et bearnaise
Butterdejsbagt tun
Varme pain gourmand:
Boeuf bourguignon
Kylling med citronsauce
Braiseret gris med sennepssauce
Sauterede grøntsager
Små, søde desserter:
Tartelette au citron
Tartelette med hvid chokoladeganache, lime og bær.
Tartelette au chocolat et kaffe
Créme caramel med æble og tørrede bær
OBS: De to første serveringer skal opvarmes i ovnen i cirka 10 minutter v/220 grader.
Det udleverede service afleveres tilbage i rengjort stand

249 kr. stk (12 stk.)
La douzaine
La douzaine
pain gourmand - helt enkelt
12 lækre pain gourmand med:
Boeuf bourguignon
Kylling med citronsauce
Braiseret gris med sennepssauce
Sauterede grøntsager
OBS: Skal opvarmes i ovnen v/220 grader i cirka 10 minutter (til de er varme, sprøde og lækre)
Det udleverede service afleveres tilbage i rengjort stand
Boeuf bourguignon
Kylling med citronsauce
Braiseret gris med sennepssauce
Sauterede grøntsager
OBS: Skal opvarmes i ovnen v/220 grader i cirka 10 minutter (til de er varme, sprøde og lækre)
Det udleverede service afleveres tilbage i rengjort stand
