NÅR DET SKAL VÆRE LIDT FESTLIGERE







Skal du holde fest, eller skal dine gæster bare forkæles lidt ekstra, så prøv en af vores Le Rustique Menu’er. Her kan du vælge mellem 2, 3 eller 4 lækre serveringer – alt afhængigt af, hvor festligt det skal være. Alle serveringer er anrettet i rustikke gryder og fade, som spreder den på en gang hyggelige og smagfulde stemning, der er forbundet med det franske landkøkken.
Bruno opdaterer menuerne, så de følger årstiderne. Vores sommerversioner, som du kan se nærmere på her, er gældende fra 1. juni til 30. september.

LE RUSTIQUE MENU 249 kr. v/min 6 pers.
2 serveringer
1. SERVERING:
Lækre salte velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche med bacon, valnødder og blåskimmelost
Paneret andeconfit med fersken
2. SERVERING:
Andebryst a la framboise
Kalveinderlår med ærtesauce
Og boeuf bourguignon (pulled beef)
Serveret med petite kartofler, sauterede grøntsager, salat med pestodressing og lækkert hjemmebagt fougassebrød
OBS: De udleverede fade/gryder skal afleveres tilbage i rengjort stand.
Lækre salte velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche med bacon, valnødder og blåskimmelost
Paneret andeconfit med fersken
2. SERVERING:
Andebryst a la framboise
Kalveinderlår med ærtesauce
Og boeuf bourguignon (pulled beef)
Serveret med petite kartofler, sauterede grøntsager, salat med pestodressing og lækkert hjemmebagt fougassebrød
OBS: De udleverede fade/gryder skal afleveres tilbage i rengjort stand.

LE MENU RUSTIQUE 289 kr. v/min 6 pers.
3 serveringer
1. SERVERING:
Lækre salte velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche med bacon, valnødder og blåskimmelost
Paneret andeconfit med fersken
2. SERVERING:
Andebryst a la framboise
Kalveinderlår med ærtesauce
Og boeuf bourguignon (pulled beef)
Serveret med petite kartofler, sauterede grøntsager, salat med pestodressing og lækkert hjemmebagt fougassebrød
3. SERVERING:
Desserter:
Créme caramel med æble og bær
Tarte au chocolat et café
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær
OBS: De udleverede fade/gryder skal afleveres tilbage i rengjort stand
Lækre salte velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche med bacon, valnødder og blåskimmelost
Paneret andeconfit med fersken
2. SERVERING:
Andebryst a la framboise
Kalveinderlår med ærtesauce
Og boeuf bourguignon (pulled beef)
Serveret med petite kartofler, sauterede grøntsager, salat med pestodressing og lækkert hjemmebagt fougassebrød
3. SERVERING:
Desserter:
Créme caramel med æble og bær
Tarte au chocolat et café
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær
OBS: De udleverede fade/gryder skal afleveres tilbage i rengjort stand

LE MENU RUSTIQUE til 329 kr. v/ min 6 pers.
4 serveringer
1. SERVERING:
Lækre salte velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche med bacon, valnødder og blåskimmelost
Paneret andeconfit med fersken
2. SERVERING:
Indbagte sauterede kæmperejer (udskårne) og lille bouillabaisse med grøntsager og citronconfit
3. SERVERING
Andebryst a la framboise
Kalveinderlår med ærtesauce
Og boeuf bourguignon (pulled beef)
Serveret med petite kartofler, sauterede grøntsager, salat med pestodressing og lækkert hjemmebagt fougassebrød
4. SERVERING:
Desserter:
Créme caramel med æble og bær
Tarte au chocolat et café
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær
OBS: De udleverede fade/gryder skal afleveres tilbage i rengjort stand
Lækre salte velkomstsnacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche med bacon, valnødder og blåskimmelost
Paneret andeconfit med fersken
2. SERVERING:
Indbagte sauterede kæmperejer (udskårne) og lille bouillabaisse med grøntsager og citronconfit
3. SERVERING
Andebryst a la framboise
Kalveinderlår med ærtesauce
Og boeuf bourguignon (pulled beef)
Serveret med petite kartofler, sauterede grøntsager, salat med pestodressing og lækkert hjemmebagt fougassebrød
4. SERVERING:
Desserter:
Créme caramel med æble og bær
Tarte au chocolat et café
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær
OBS: De udleverede fade/gryder skal afleveres tilbage i rengjort stand
