Menu til 209 kr. ved min 6 pers.
Festlig menu med 2 serveringer
Til velkomst m. lækre snacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine
Panerede andeconfit med fersken
Hovedret:
Andebryst og kalveinderlår med champignonsauce
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Nye kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Fougasse brød
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine
Panerede andeconfit med fersken
Hovedret:
Andebryst og kalveinderlår med champignonsauce
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Nye kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Fougasse brød
Festlig menu til 269 kr. ved min 6 pers.
Festlig menu med 3 serveringer
Til velkomst m. lækre snacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine
Paneret andeconfit med fersken
Hovedret:
Andebryst og kalveinderlår med champignonsauce
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Nye kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Desserter:
Créme caramel med æble, bær og sprødt
Mousse au chocolat
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine
Paneret andeconfit med fersken
Hovedret:
Andebryst og kalveinderlår med champignonsauce
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Nye kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Desserter:
Créme caramel med æble, bær og sprødt
Mousse au chocolat
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær
Festlig menu til 329 kr. ved min 6 pers.
Festlig menu med 4 serveringer
Til velkomst m. lækre snacks:
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine
Paneret andeconfit med fersken
Forret:
Sauterede kæmperejer med grøntsager
Bisque med citronconfit
Hovedret:
Andebryst og kalveinderlår med champignonsauce
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Nye kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Desserter:
Créme caramel med æble, bær og æble
Mousse au chocolat
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine
Paneret andeconfit med fersken
Forret:
Sauterede kæmperejer med grøntsager
Bisque med citronconfit
Hovedret:
Andebryst og kalveinderlår med champignonsauce
Boeuf bourguignon (pulled beef)
Nye kartofler og sauterede grøntsager
Lækker salat og pesto
Desserter:
Créme caramel med æble, bær og æble
Mousse au chocolat
Tarte au citron
Tarte med hvid chokolade, lime og bær