Julefrokost 2024 hos Det Franske Hjørne

Julefrokost med caféstemning

7 timer til 599 kr. ved min 35 del.
Medbring egne drikkevarer
Inkl. drikkevarer 999 kr.
Inkl drinks 1299 kr.
Menu med 5 serveringer
Velkomstdrinks m. lækre snacks.
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche Lorraine med bacon

Forret 1
Sauterede kæmperejer og laks med grøntsagerne.
Bisque med citron confit
Landbrød

Forret 2
Andeconfit med krydderier og terinne med nødder/ comté salat
Landbrød

Hovedret på caféstemning
Andebryst med appelsinsauce
Boeuf Bourguignon
Kylling med kanelsauce Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækre salat og pesto Landbrød

Desserter
Tartelette au citron
Tartelette med hvid chokoladeganache, lime og bær.
Mousse au chocololat
Créme brulée

Stempelkaffe
Julefrokost på kokkeskole 4 timer til 850 kr. ved min 12 del. Medbring egne drikkevarer. Inkl. drikkevarer 999 kr.
(Mandag - torsdag)
Køkkenfesten
Hyggelig kokkeskole Hvis I har lyst til et mere uformelt party eller vil I hygge jer med familie og venner på en ny måde, så tilbyder vi en anderledes form for eftermiddag eller aften med godt humør og gastronomiske oplevelser i Brunos kokkeskole. Vi byder velkommen med en Crémant de Bourgogne, hvorefter I sammen med Bruno sammensætter en menu, som I begynder at tilberede i fællesskab.

For eksempel.
Kl 16.00 Velkomstdrinks.
Crémant , saltmandler, pomme dauphine, andeconfit og quiche lorraine
Kl 16.30 menuen på tavler
Kl 16.45 madlavning og hygge
Kl 17.30 konkurrence og spisning af små brød
Kl 18. 15 madlavning og hygge
Kl 19.00 Hovedret
Kl 19.30 Dessert, hygge, musik og stemning
Kl 20.00 Tak for i dag
Julefrokost på kokkeskole 7 timer til 950 kr. ved min 12 del. Medbring egne drikkevarer. Inkl. drikkevarer 1299 kr. Inkl drinks 1449 kr.
Køkkenfesten
Hyggelig kokkeskole Hvis I har lyst til et mere uformelt party eller vil I hygge jer med familie og venner på en ny måde, så tilbyder vi en anderledes form for eftermiddag eller aften med godt humør og gastronomiske oplevelser i Brunos kokkeskole. Vi byder velkommen med en Crémant de Bourgogne, hvorefter I sammen med Bruno sammensætter en menu, som I begynder at tilberede i fællesskab
.
For eksempel.
Kl 16.00 Velkomstdrinks. Crémant , saltmandler, pomme dauphine, andeconfit og quiche lorraine
Kl 16.30 menuen på tavler
Kl 16.45 madlavning og hygge
Kl 17.30 konkurrence og spisning af små brød
Kl 18. 15 madlavning og hygge
Kl 19.30 Spisning forret
Kl 20.30 Hovedret
Kl 21.30 Dessert, hygge, musik, stemning og drinks
Kl 23.00 Tak for i dag eller fortsætter ( 1500 kr. time)

Vigtig information:

Forudbetaling til festarrangement med serveringer: 10.000 kroner

 

 

Trustpilot
Tripadvisor.

Close
Close