Hyggelig kokkeskole

Hyggelig kokkeskole
Vi byder velkommen med en Crémant de Bourgogne, hvorefter I sammen med Bruno sammensætter en menu, som I begynder at tilberede i fællesskab.
6 eller 7 timers arrangement med start mellem klokken 14.00 og 17.00.
Inkl. madkursus, amuse bouche, forret, varm ret, dessert og kaffe.
Medbring egne drikkevarer
Min. 12 deltagere til 150
950 kr. pr. kuvert

Hyggelig kokkeskole
Ved min. 12 personer 1499 kr. pr. kuvert
Ved min .18 personer 1150 kr. pr. kuvert

Bruno Lecanu
Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup.
Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.













