Hyggelig kokkeskole

Fest PÅ Holmgaard

Festlokaler og selskabslokaler tæt på Aarhus Risskov - Det Franske Hjørne

Festlokaler med inden- og udendørsarrangementer i skønne omgivelser tæt på Aarhus Midtby

Gør din næste fest til noget helt specielt og hold den hos Det Franske Hjørne. Her sørger chefkok Bruno Lecanu for god stemning og gastronomiske oplevelser. Hans hyggelige lokaler kan bookes til alle slags fester – lige fra den store sommerfest, hvor Bruno står for det hele, til den mere uformelle kokkeskole, hvor I og jeres gæster laver maden sammen.  Hver fest er speciel, og derfor sørger Bruno for at tage en indgående snak med jer før festen, så I sammen kan planlægge alle detaljer og sammensætte menuen, så jeres fest bliver skræddersyet efter jeres ønsker, hvad enten I drømmer om lækker buffet, grillparty eller caféstemning

Så hold din næste fødselsdag, konfirmation, firmafest, julefest, sommerfest, grillfest eller reception i smukke omgivelser tæt på Aarhus ved Skødstrup, og book hos os. Vi har plads fra 35 til 85 gæster i vores hyggelige festlokaler.
Kontakt os allerede nu, hvis du vil høre mere om, hvordan Bruno kan gøre din fest helt speciel.
Se eksempler på fester nedenfor, og læs mere om chefkok Bruno Lecanu
festen i køkkenet er den sjoveste
Hyggelig kokkeskole
Hvis I har lyst til et mere uformelt party eller vil I hygge jer med familie og venner på en ny måde, så tilbyder vi en anderledes form for eftermiddag eller aften med godt humør og gastronomiske oplevelser i Brunos kokkeskole.
Vi byder velkommen med en Crémant de Bourgogne, hvorefter I sammen med Bruno sammensætter en menu, som I begynder at tilberede i fællesskab.
6 eller 7 timers arrangement med start mellem klokken 14.00 og 17.00.
Inkl. madkursus, amuse bouche, forret, varm ret, dessert og kaffe.
Medbring egne drikkevarer

Min. 12 deltagere til 150
950 kr. pr. kuvert
Fransk kokkeskole og vinsmagning
Hyggelig kokkeskole
Hvad er Inkluderet: - 5 timers fransk kokkeskole og vinsmagning v/ Det Franske Hjørne - Velkomstbobler og små amuse bouche - Lær forskellige teknikker til at lave saucer som bearnaise, til at confitere og arbejde med lave temperatur, sous vide og sifonflaske. - Introduktion til de franske vinområder og smagsteknikker, der kan hjælpe dig med at opfange syre, tannin og alkohol i vinen - Smagning af udvalgte franske vine. Hvad skal der ske: Det franske køkken er duften af kød, der står og simrer med grøntsager og urter. Det er smagen af liv, varme og hygge. Og så er det smagen af vin. Når du deltager i kokkeskole og vinsmagning hos Det Franske Hjørne får du mulighed for at kombinere gastronomi og vin. Du lærer teknikken bag nogle klassiske franske retter, og du vil blive præsenteret for vine fra forskellige områder, så du kan blive klogere på de lokale druer og stilarter inden for fransk vin. Bienvenue – vi glæder os til at byde dig på en forrygende aften i hyggelige omgivelser Dine værter: Det Franske Hjørne ligger i Skødstrup få minutters kørsel fra Aarhus centrum. Her står chefkok, Bruno Lecanu, der både har arbejdet somprivat kok for franske ministre og på franske Michelinrestauranter, samt den glødende frankofile vinentusiast, Søren Callsen, klar til at give dig en sjov, lærerig og underholdende oplevelse - med den gode smag i centrum.

Ved min. 12 personer 1499 kr. pr. kuvert
Ved min .18 personer 1150 kr. pr. kuvert
chefkokken
Bruno Lecanu

Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup. 

Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.  

"Hej Bruno. Vi havde alle en super dag. Du er helt fantastisk og vi vil alle anbefale dig til andre. -Pia Rasmussen, AARHUS TECH"
Close
Close