Fest med caféstemning

Drømmer du om en fest, der på alle måder er langt fra suppe, steg og is?
Hos Det Franske Hjørne sætter vi en ære i at gøre din fest til noget helt specielt og til en oplevelse, som både du og dine gæster vil glædes over længe efter.

Vi hylder det uformelle og utraditionelle med vores unikke festkoncept, hvor vi har valgt at erstatte de klassiske langborde med små, runde caféborde, som giver en meget mere intim og hyggelig stemning.
Festen bindes sammen af vores erfarne chefkok Bruno Lecanu, der med charme, humor og smagfulde serveringer sørger for, at stemningen altid er i top. Med sine mere end 10 års erfaring som festarrangør på gården i Skødstrup, ved Bruno om nogen, hvordan man samler mennesker og skaber uforglemmelige øjeblikke. Som vært kan du altså bare læne dig tilbage, nyde festen og lade os klare resten.
Caféstemning er fest på den franske måde: afslappet, uformel og fyldt med hjertevarme og gode grin – præcis som en god aften skal være, og som vores gæster elsker det.

FEST MED CAFÉSTEMNING - med 5 serveringer

Pris: 599 pr. kuvert/ fra 35-70 personer
Drikkevarer kan medbringes eller tilkøbes

 1. servering/ velkomst med bobler

Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine

 2. servering.

Sauterede kæmperejer med grøntsager og urter
Muslingesuppe citronnée
Fougasse brød

 3. servering.

Paneret andeconfit , frisk salat med revet comtéost
Fougasse brød

 4. servering.

Boeuf bourguignon
Gris med champignon
Indbagt kylling med appelsinsauce
Aumoniére af sauterede grønsager

 5. servering/ dessert

Creme brûlée
Tarte au citron
Tarte af hvid chokolade ganache, lime og bær
Sorbet af hindbær
Tærte af mørk chokolade- og kaffeganache
Stempelkaffe/ te

chefkokken
Bruno Lecanu

Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup. 

Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.  

Close
Close