Fest med caféstemning

Fest med caféstemning

Menu med 5 serveringer

Medbring egne drikkevarer
Fra 35 til 85 personer
599 kr. pr. kuvert

1 servering til velkomst .

Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Quiche lorraine

 2 servering.

Sauterede kæmperejer med grøntsagerne og urter
Muslingesuppe citronnée
Fougasse brød

 3 servering.

Panerede andeconfit , frisk salat med revet comtéost
Fougasse brød

 4 servering.

Stegt Kalveinderlår og lammekølle med timian
Langtidsstegt boeuf bourguignon
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækre salat med pestou

 5 servering.

Creme brûlée
Tarte au citron
Mouelleux med hvid chokolade ganache og lime
Stempelkaffe/ te

chefkokken
Bruno Lecanu

Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup. 

Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.  

"Hej Bruno. Vi havde alle en super dag. Du er helt fantastisk og vi vil alle anbefale dig til andre. -Pia Rasmussen, AARHUS TECH"
Close
Close