Hvad er inkluderet
- 5 timers fransk kokkeskole og vinsmagning
- Velkomstbobler og små amuse-bouche
- Smagning af fem udvalgte franske vine
- Lær forskellige teknikker til at lave saucer som bearnaise, til at confitere og arbejde med lave temperatur, sous vide og sifonflaske
- Introduktion til de franske vinområder og smagsteknikker, der kan hjælpe dig med at opfange syre, tannin og alkohol i vinen
- Nyd et gastronomisk måltid, som I selv har været med til at tilberede
- Historier fra det franske køkken
- Tilmeldingsdatoer 30. august – 27. september – Kontakt os for dato på e-mail.
- info@detfranskehjoerne.dk
Hvad skal der ske
Det franske køkken omtales ofte som et af de bedste køkkener i verden, og der er flere årsager til det. Det franske køkken er duften af kød, der står og simrer med grøntsager og urter. Det er smagen af liv, varme og hygge. Og så er det smagen af vin. Når du deltager i kokkeskole og vinsmagning hos Det Franske Hjørne får du mulighed for at kombinere gastronomi og vin. Du lærer teknikken bag nogle klassiske franske retter, og du vil blive præsenteret for vine fra forskellige områder, så du kan blive klogere på de lokale druer og stilarter inden for fransk vin.
Mød din vært, Det Franske Hjørne
Det Franske Hjørne ligger i Skødstrup få minutters kørsel fra Aarhus centrum. Her står chefkok, Bruno Lecanu, der både har arbejdet som privat kok for franske ministre og på franske Michelinrestauranter, samt den glødende frankofile vinentusiast, Søren Callsen, klar til at give dig en sjov, lærerig og underholdende oplevelse – med den gode smag i centrum.