Julefrokost

Fest ved Det Franske Hjørne eller ud af huset

Festlokaler og selskabslokaler tæt på Aarhus Risskov - Det Franske Hjørne

Julerokost med caféstemning
Menu med 5 serveringer
Velkomstdrinks m. lækre snacks.
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Madeleine med urter

Forret 1
Sauterede kæmperejer og laks med grøntsagerne.
Bisque med citron confit
Landbrød

Forret 2
Andeconfit og skinke terrine med nødder salat
Landbrød

Hovedret på caféstemning
Andebryst og langstidsstegt Boeuf bourguignon
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækre salat og pesto Landbrød

Desserter
Creme brûlée med kanel
Småkager med frugt
Is variation

Chokolademousse med appelsin
Stempelkaffe

Medbring egne drikkevarer Fra 35 til 80 personer 599 kr. pr. kuvert

IInkl. drikkevarer. vand, sodavand, øl, og vin. 350 kr. + 150 kr. til drinks
Julefrokost på kokkeskole
Køkkenfesten
Hyggelig kokkeskole Hvis I har lyst til et mere uformelt party eller vil I hygge jer med familie og venner på en ny måde, så tilbyder vi en anderledes form for eftermiddag eller aften med godt humør og gastronomiske oplevelser i Brunos kokkeskole. Vi byder velkommen med en Crémant de Bourgogne, hvorefter I sammen med Bruno sammensætter en menu, som I begynder at tilberede i fællesskab. 6 eller 7 timers arrangement med start mellem klokken 14.00 og 17.00. Inkl. madkursus, amuse bouche, forret, varm ret, dessert og kaffe.

Medbring egne drikkevarer
Min. 12 deltagere til 60 950 kr. pr. kuvert

Inkl. drikkevarer. Vand, sodavand, øl og vin. 350 kr. + 150 kr. til drinks.
Mad ud af huset
Menu med 5 serveringer
Velkomstdrinks m. lækre snacks
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Madeleine med urter

Forret 1
Sauterede kæmperejer og fisk med grøntsagerne.
Muslingesuppe citronnée
Landbrød

Forret 2
Panerede andeconfit med salat
Landbrød

Hovedret med buffet stemning
Stegt Kalveinderlår og lammekølle med timian
Krondyrkølle langstidsstegt med svampesauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækre salat og pesto Landbrød

Desserter
Creme brûlée
Småkager med frugt
Is variation
Stempelkaffe

Medbring egne drikkevarer
Fra 35 til 80 personer
599 kr. pr. kuvert
Mad ud af huset
Hyggelig kokkeskole
Hvad er Inkluderet: - 5 timers fransk kokkeskole og vinsmagning v/ Det Franske Hjørne - Velkomstbobler og små amuse bouche - Lær forskellige teknikker til at lave saucer som bearnaise, til at confitere og arbejde med lave temperatur, sous vide og sifonflaske. - Introduktion til de franske vinområder og smagsteknikker, der kan hjælpe dig med at opfange syre, tannin og alkohol i vinen - Smagning af udvalgte franske vine. Hvad skal der ske: Det franske køkken er duften af kød, der står og simrer med grøntsager og urter. Det er smagen af liv, varme og hygge. Og så er det smagen af vin. Når du deltager i kokkeskole og vinsmagning hos Det Franske Hjørne får du mulighed for at kombinere gastronomi og vin. Du lærer teknikken bag nogle klassiske franske retter, og du vil blive præsenteret for vine fra forskellige områder, så du kan blive klogere på de lokale druer og stilarter inden for fransk vin. Bienvenue – vi glæder os til at byde dig på en forrygende aften i hyggelige omgivelser Dine værter: Det Franske Hjørne ligger i Skødstrup få minutters kørsel fra Aarhus centrum. Her står chefkok, Bruno Lecanu, der både har arbejdet somprivat kok for franske ministre og på franske Michelinrestauranter, samt den glødende frankofile vinentusiast, Søren Callsen, klar til at give dig en sjov, lærerig og underholdende oplevelse - med den gode smag i centrum. Ved min 12 personer 1499 kr. pr. kuvert Ved min 18 personer 1150 kr. pr. kuvert
chefkokken
Bruno Lecanu

Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup. 

Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.  

Afspil video
"Hej Bruno. Vi havde alle en super dag. Du er helt fantastisk og vi vil alle anbefale dig til andre. -Pia Rasmussen, AARHUS TECH"
Close
Close