Julefrokost
Festlokaler og selskabslokaler tæt på Aarhus Risskov - Det Franske Hjørne
Menu med 5 serveringer
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Madeleine med urter
Forret 1
Sauterede kæmperejer og laks med grøntsagerne.
Bisque med citron confit
Landbrød
Forret 2
Andeconfit og skinke terrine med nødder salat
Landbrød
Hovedret på caféstemning
Andebryst og langstidsstegt Boeuf bourguignon
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækre salat og pesto Landbrød
Desserter
Creme brûlée med kanel
Småkager med frugt
Is variation
Chokolademousse med appelsin
Stempelkaffe
Medbring egne drikkevarer Fra 35 til 80 personer 599 kr. pr. kuvert
IInkl. drikkevarer. vand, sodavand, øl, og vin. 350 kr. + 150 kr. til drinks
Køkkenfesten
Medbring egne drikkevarer
Min. 12 deltagere til 60 950 kr. pr. kuvert
Inkl. drikkevarer. Vand, sodavand, øl og vin. 350 kr. + 150 kr. til drinks.
Menu med 5 serveringer
Pommes dauphine med aïoli
Saltmandler med krydderier
Madeleine med urter
Forret 1
Sauterede kæmperejer og fisk med grøntsagerne.
Muslingesuppe citronnée
Landbrød
Forret 2
Panerede andeconfit med salat
Landbrød
Hovedret med buffet stemning
Stegt Kalveinderlår og lammekølle med timian
Krondyrkølle langstidsstegt med svampesauce
Kartoffelgratin og sauterede grøntsager
Lækre salat og pesto Landbrød
Desserter
Creme brûlée
Småkager med frugt
Is variation
Stempelkaffe
Medbring egne drikkevarer
Fra 35 til 80 personer
599 kr. pr. kuvert
Hyggelig kokkeskole
Bruno Lecanu
Bruno Lecanu er født og opvokset i Frankrig, hvor han uddannede sig som kok og nåede at arbejde på franske Michelinrestauranter og som privat kok for franske ministre, inden han i 1995 flyttede til Danmark. De sidste mange år har han haft Det Franske Hjørne i Skæring, hvor han er kendt for sin sublime franske mad og evne til at skabe nogle utraditionelle og utroligt hyggelige rammer for de fester, teambuilding-arrangementer og kokkeskoler, han igennem tiden har afviklet på gården i Skødstrup.
Her har han også sit atelier, hvor han – når han en sjælden gang kan lade maden simre for en stund – udlever sin anden store passion: at male. Og som med alt andet går han også her lidt utraditionelt til værks. For Bruno er et maleri en oplevelse, som ikke alene visuelt, men også med dufte og strukturer skal bidrage til stemningen. Derfor er det ikke unaturligt at kaffe, vanilje og madkulør og andre madingredienser finder vej fra køkkenet til hans lærred.