Tilmelding Birgitte – Kroppens sprog

Det Franske HJØRNE

Kroppens sprog

Kroppen har et sprog, som er universelt og gælder for alle uanset, hvor vi kommer fra i verden. Når vi forstår sproget, har vi nøglen at bevare et godt helbred igennem hele livet.

Sproget handler om, hvorvidt vi lærer det, vores sjæl ønsker vi skal lære i løbet af vores liv. Når vi er på rette vej i forhold til vores sjæls ønske, vil vi sjældent opleve at komme væsentligt ud af balance i livet. Lærer vi ikke i tilstrækkelig grad, vil kroppen fortælle os, at vi er på afveje og give os mulighed for at rette op. Den måde vi genfinder balancen på er gennem læring.

Men hvad er det så, vi skal lære? Og hvordan lærer vi at forstå, hvad kroppen forsøger at fortælle os?

Kom og vær med og bliv udfordret på din forståelse af, hvad det vil sige at være menneske, og hvordan du kan skabe flow og balance i livet ved at forstå din intelligente krops sprog og samspillet mellem din krop, sind og sjæl.

Køb din billet her: https://birgittebertelsen.com/kalender-0

19:00 - 21:00

Det Franske HJØRNE

Køb din billet her Mere om Birgitte

Køb her https://birgittebertelsen.com/kalender-0

Birgitte Bertelsen er født og opvokset i Århus og har arbejdet mere end 20 år som leder i det private erhvervsliv, primært i internationale virksomheder med personaleledelse, drift og udvikling. Hun er uddannet cand.mag. fra Århus Universitet og har taget en lang række efteruddannelser inden for ledelse og inden for udvikling af menneskers potentiale. Bland andet er hun uddannet mastercoach (NLP), ACT-terapeut (Acceptance & Commitment Therapy) og har taget en række energiuddannelser.

Birgitte har efter mere end 20 år i det private erhvervsliv valgt at gøre sit bijob som coach og healer til sit hovederhverv. Hun har klinik i Højbjerg og holder løbende foredrag og kurser om udvikling af menneskers potentiale

 Læs mere her: www.birgittebertelsen.com

Close
Close