Tilmelding Birgitte

Det Franske HJØRNE

Det meningsfulde arbejdsliv

Nyt fyraftenskoncept på Det Franske Hjørne byder på fransk gastronomi krydret med inspirerende oplæg fra en række interessante personligheder.

Kom og hør Birgitte Bertelsens bud på, hvad et meningsfuldt arbejdsliv indeholder; hvordan hun blev opmærksom på, at der er mere mellem himmel og jord; og hvordan hun ser fremtidens ledere og arbejdspladser. Bliv også inspireret til at lave et kvalitetscheck af din egen passion/drivkraft og til at finde ud af, hvordan du selv holder balancen.

17:00

Velkomst v. Det Franske Hjørnes chefkok, Bruno Lecanu, der byder på et glas vin og serverer en række, lækre snacks og småretter

17.30-18.15

’Det meningsfulde arbejdsliv’ v. Birgitte Bertelsen

18.15-19.15

Spørgsmål, hyggesnak og flere lækre, franske fristelser denne gang fra det søde køkken tilsat et glas vin.

  • Sold Out
    Tilmed dig her 199kr.

    Event med Birgitte Bertelsen D. 24 Maj 2023

    199.00kr.
Det Franske HJØRNE

Mere om Birgitte

Efter mere end 20 år i det private erhvervsliv som IT-chef, valgte Birgitte Bertelsen sidste år at sige farvel til det kendte og sikre, følge sin passion og gøre sit bijob som selvstændig coach og healer til sit hovederhverv. Et usædvanligt karriereskift som har affødt mange nysgerrige spørgsmål fra tidligere kolleger og i vennekredsen. For hvad får en ambitiøs karrierekvinde til at skifte IT-lederjobbet ud med en karriere som coach og healer?

 Læs mere her: www.birgittebertelsen.com

Close
Close