Fransk kokkeskole og vinsmagning

FRANSK KOKKESKOLE OG VINSMAGNING

Hyggelig kokkeskole

Det franske køkken er duften af kød, der står og simrer med grøntsager og urter. Det er smagen af liv, varme og hygge. Og så er det smagen af vin.

Hvad er Inkluderet:
– 5 timers fransk kokkeskole og vinsmagning v/ Det Franske Hjørne – Velkomstbobler og små amuse bouche – Lær forskellige teknikker til at lave saucer som bearnaise, til at confitere og arbejde med lave temperatur, sous vide og sifonflaske.
– Introduktion til de franske vinområder og smagsteknikker, der kan hjælpe dig med at opfange syre, tannin og alkohol i vinen
– Smagning af udvalgte franske vine. Hvad skal der ske: Det franske køkken er duften af kød, der står og simrer med grøntsager og urter. Det er smagen af liv, varme og hygge. Og så er det smagen af vin. Når du deltager i kokkeskole og vinsmagning hos Det Franske Hjørne får du mulighed for at kombinere gastronomi og vin. Du lærer teknikken bag nogle klassiske franske retter, og du vil blive præsenteret for vine fra forskellige områder, så du kan blive klogere på de lokale druer og stilarter inden for fransk vin. Bienvenue.

– vi glæder os til at byde dig på en forrygende aften i hyggelige omgivelser.
Dine værter: Det Franske Hjørne ligger i Skødstrup få minutters kørsel fra Aarhus centrum. Her står chefkok, Bruno Lecanu, der både har arbejdet somprivat kok for franske ministre og på franske Michelinrestauranter, samt den glødende frankofile vinentusiast, Søren Callsen, klar til at give dig en sjov, lærerig og underholdende oplevelse – med den gode smag i centrum. 

Det Franske HJØRNE

Mere om

Pris per. person 1150,- kr.
Mulighed for gavekort her

Betaling og tilmelding, kontakt os via mail:
info@detfranskehjorne.dk
Tilmeldingsdatoer:
April 12
Maj 10
August 30
September 27

Close
Close