Tilmelding Kirsten

Det Franske HJØRNE

Potentiale som ledelses- og rekrutteringsværktøj

Nyt fyraftenskoncept på Det Franske Hjørne byder på fransk gastronomi krydret med inspirerende oplæg fra en række interessante personligheder.

Kom og hør Kirsten Brøchners bud på, hvordan du ved at arbejde med dit teams fulde potentiale kan skabe:

  • Større trivsel
  • Fastholdelse af medarbejdere
  • Bedre resultater
  • Gode rekrutteringer


I et jobmarked, hvor der er mangel på arbejdskraft kan arbejdet med potentiale være med til at motivere og fastholde dine nuværende medarbejdere samt øge deres resultatskabelse.
I oplægget vil Kirsten dele sine erfaringer omkring de konkrete værktøjer, du som leder kan implementer i hverdagen. Det handler om de små forandringer der skaber stor impact

17:00

Velkomst v. Det Franske Hjørnes chefkok, Bruno Lecanu, der byder på et glas vin og serverer en række, lækre snacks og småretter

17.30-18.15

’Potentiale som ledelses- og rekrutteringsværktøj’ v. Kirsten Brøchner

18.15-19.15

Spørgsmål, hyggesnak og flere lækre, franske fristelser denne gang fra det søde køkken tilsat et glas vin.

Det Franske HJØRNE

Mere om Kirsten

Kirsten er selvstændig konsulent og har arbejdet med specialist og leder rekruttering samt forretningsudvikling igennem de seneste 12 år.
Derudover har hun ledelseserfaring både fra egen virksomhed og i større organisationer.
Hun har selv oplevet hvordan hun har flytte sin karriere fra en uddannelse som Kontorassistent til i dag at sidde med en MBA in Leadership Psychology, på grund af, at hun igennem årene har mødt ledere der har troet på hendes potentiale.
Baggrunden for hendes oplæg kommer derfor fra en kombination af praktisk erfaring igennem mange år og er teoretisk funderet i forskningsbaseret teorier.

 Læs mere her: https://o2orekruttering.dk/

Close
Close