Tilmelding

Det Franske HJØRNE

Nye Veje

Nyt fyraftenskoncept på Det Franske Hjørne byder på fransk gastronomi krydret med inspirerende oplæg fra en række interessante personligheder.

Oplev håndboldlegenden Erik Veje Rasmussen når han, som den første i rækken, skyder fyraftenskonceptet i gang onsdag den 19. april kl. 16.30Det Franske Hjørne. Her vil han med sjove anekdoter fra sin tid på eliteplan som både spiller og træner på eliteplan give en smagsprøve på et af de foredrag, han bliver booket til at holde som inspiration og motivation for virksomhedsledere, klubtrænere og andre, der ønsker at udvikle deres lederpotentiale og få deres team til at spille bedst muligt sammen.

16:30

Velkomst v. Det Franske Hjørnes chefkok, Bruno Lecanu, der byder på et glas vin og serverer en række, lækre snacks og småretter

17.00-17.45

’Luk røven, målmand’ v. Erik Veje Rasmussen

17.45-19.00

Spørgsmål, hyggesnak og flere lækre, franske fristelser denne gang fra det søde køkken tilsat et glas vin.

  • Sold Out
    Tilmed dig her 199kr.

    Event med Erik Veje D. 19 April 2023

    249.00kr.
Det Franske HJØRNE

Foredraget

”Så luk dog røven, målmand!” er overskriften på et af de foredrag, håndboldlegenden Erik Veje Rasmussen holder for virksomhedsledere, teamledere og andre, der bare gerne vil blive klogere på, hvordan man får et team til at fungere optimalt. Med udgangspunkt i sjove anekdoter tager Erik Veje Rasmussen os helt tæt på elitesportens præstationskultur og præsenterer en masse pædagogiske og psykologiske overvejelser, han mener, man bør gøre sig, hvis man skal have sit team til at fungere optimalt. Hvorvidt det er ok at råbe til målmanden, han skal ’lukke røven’ – vil I finde ud af.

Med sit afsæt i uddannelserne som lærer og jurist har Erik Veje med sine mange år i eliteidrætten og en række iværksættervirksomheder en kæmpe erfaring i forhold til menneskeligt samspil og ledelse.

En erfaring han evner at pakke sammen til nogle værdifulde overvejelser og konklusioner.

Læs mere her: www.erikveje.dk

Close
Close